Koelen in de zomer & verwarmen in de winter.

Wand alles in 1 unit:

Airconditioning om mee te verwarmen

Het lijkt zo vanzelfsprekend en eenvoudig. Zet de airconditioner aan als het zomers warm is en zet de centrale verwarming aan als het ’s winters koud is. Maar is het echt zo vanzelfsprekend? Of is er een goedkopere en slimmere manier om je huis in de winter te verwarmen?

Een goedkopere manier om te verwarmen

Zoals hierboven vermeld, gebruiken veel mensen in de zomer een airconditioner om hun huis of kantoor een comfortabele temperatuur te geven. Maar wat velen niet weten, is dat airconditioning dit energie-efficiënte proces ook in de winter kan omkeren. Een airconditioner is een warmtepomp, dus door het proces om te keren, kunt u de kamer niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Hierdoor kunt u uw woning zuinig verwarmen met airconditioning, zeker in combinatie met zonnepanelen.

Klik op de afbeelding hieronder voor de website van Mitsubishi airconditioning.

csm_SRK-SRC_20-50_ZS-W_STULZ_Stages_2400x1120_backgrounds_01_99c46f17c3

Split Unit:

Waarom een Mitsubishi Heavy Industries airconditioning?

Stille werking
Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A).

Beste filtertechnieken
Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioning zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

Energielabel
Alle Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn minimaal voorzien van energielabel A++ waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan de energie investeringsaftrek (EIA regeling) gelden